Noureddine, bestuurder rangeringen

"Elke dag bijleren, dat is ook mijn ding."

"Ik leer hier elke dag bij en dat is echt mijn ding. Het zorgt er mee voor dat ik hier graag kom werken en dat ik kan groeien in mijn job. Want ik voel aan alles dat ik hier mijn ambities kan waarmaken. Dat maakt me gelukkig en wat is er belangrijker dan dat in het leven?

In mijn job repareer ik treinen, assembleer ik treinonderdelen. Ik maak ze klaar voor vertrek, zeg maar. En daar komt heel wat bij kijken. Mechanica, pneumatica, hydraulica, … Je krijgt  hier de kans om met heel veel verschillende zaken bezig te zijn.

Ook buiten mijn job wil ik constant bezig zijn. Dat is mijn leven. Of dat nu sporten is of leren. Op dit moment is dat vooral het laatste. Maar het is voor de goeie zaak. Want opleidingen volgen en leren in je job biedt kansen en opent nieuwe deuren.

Die deuren staan hier trouwens open voor iedereen. Bij NMBS kijken ze niet naar hoe je eruitziet of hoe oud je bent. Het gaat om wat je kunt en wilt. Je krijgt hier ook veel vertrouwen, zeker als je gemotiveerd bent. Dat geeft goesting om er vol voor te gaan."

Ook zin om te werken in een omgeving waar je helemaal je ding kan doen?
Kijk dan zeker even rond op onze jobsite.