Werken bij NMBS? Da's ook dit!

 

 

Werken bij NMBS? Da's ook dit! 

 

Je hebt vast al iemand van NMBS ontmoet. Op de trein of in het station, in uniform en met een mooie glimlach. Maar wist je dat wij ook veel collega’s hebben die je niet elke dag ziet? Collega’s die stations bouwen, treinen onderhouden en die nieuwe ideeën lanceren om onze klanten te helpen. Die zichzelf kunnen zijn en samen werken aan een duurzame mobiliteit. Met een even grote glimlach. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? NMBS zoekt dit jaar 1300 nieuwe collega’s. Veel operationele profielen, voor zichtbare en bekende jobs zoals die van treinbegeleider, onderstationschefs,  commerciële medewerkers in onze stations en veiligheidsagenten bij Securail, de veiligheidsdienst van NMBS. En minder zichtbare jobs zoals de job van technieker, treinbestuurder, maar ook onze bestuurder rangeringen en de medewerkers die ervoor zorgen dat de treinen steeds klaar zijn om op tijd te vertrekken.  

Maar ook veel vacatures in andere boeiende jobs, in verschillende domeinen en regio’s. Wat al de jobs van NMBS typeert? Onder andere de leuke werksfeer en de grote maatschappelijke impact: in elke functie heb je een grote rol in de transitie naar duurzame mobiliteit.  

Bekijk hier de verhalen van onze collega’s . En ontdek zelf onze jobs, collega’s en werksfeer!