Job Day 29/03

Treinbestuurders en bestuurders rangeringen

Inschrijvingen afgelopen

 

 

 

Job Day 29/03

Treinbestuurders en bestuurders rangeringen 

Inschrijvingen afgelopen

Kom op woensdag 29/03 naar de Job Day voor treinbestuurders in Brussel en maak kennis met de job van treinbestuurder of bestuurder rangeringen.

Wist je dat er bij NMBS twee soorten treinbestuurders zijn? Een treinbestuurder voor reizigerstreinen kennen de meesten wel, maar daarnaast zijn er ook bestuurders rangeringen. Als bestuurder rangeringen maak je treinen klaar voor vertrek. Zo rijd je bijvoorbeeld met een locomotief om lege treinstellen tijdig klaar te zetten voor de treinbestuurder.
Op deze pagina ontdek je de verhalen van treinbestuurders en bestuurders rangeringen.

De Job Day gaat door in Brussel, maar we zoeken op verschillende locaties nieuwe collega’s. Je vindt hieronder meer info. 

Wat staat er op het programma van de Job dag zelf (29/03)? 

  • Onthaal en infomoment in Brussel, vlakbij het station van Brussel-Zuid.
  • Rit met de treinsimulator.
  • Sollicitatiegesprek: tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en komen we er samen achter of er een match is. We polsen ook naar je motivatie en technische kennis (die je vanuit de te studeren leerstof kent).
  • Is er een match? Dan krijg je een loonsvoorstel en meer info over je aanwerving.
  • We maken ook een afspraak voor een medisch onderzoek: om als treinbestuurder of bestuurder rangeringen aan de slag te gaan en in alle veiligheid die job te kunnen uitoefenen wordt er een medische check gedaan door een externe partner. 

Interesse?

Schrijf je in via onderstaande vacatures door op ‘solliciteren’ te klikken:

Treinbestuurder
Leuven     
Gent
Kortrijk
Brugge       
Brussel         

Bestuurder rangeringen
Antwerpen
Schaarbeek
Oostende
Kortrijk
Gent

Kom je in aanmerking voor één van deze jobs? Dan belt een recruiter je op. Is er een match na het telefonische gesprek? Dan krijg je meer info over het verdere verloop.