‘Maak mee het verschil’

 

 

  ‘Maak mee het verschil’

 

Onze nieuwe rekruteringscampagne is gelanceerd! 

De keuze voor de nieuwe baseline ‘Maak mee het verschil bij NMBS’ is niet toevallig. Bij NMBS kies je namelijk voor een job met veel maatschappelijke impact, of je nu rechtstreeks contact hebt met reizigers of achter de schermen werkt. In elke job kan je het verschil maken voor onze klanten, voor je collega’s en voor de maatschappij. Tegelijk zien we ook dat jullie steeds meer bewust kiezen voor bedrijven en organisaties met grote maatschappelijke impact. Bij NMBS ben je dus aan het juiste adres! 

De nieuwe slagzin sluit ook goed aan bij de baseline van ons corporate brand, ‘Onderweg. Naar Beter’, die je op alle campagnes van NMBS terugvindt. Elke dag zetten onze collega’s zich in om reizigers te helpen en om onze dienstverlening te verbeteren. Dat gebeurt via grote verbeterprojecten, maar evengoed door kleine dagdagelijkse zaken die het verschil maken en zorgen dat onze klanten tevreden zijn.  

Enkele voorbeelden van concrete acties in onze campagne: treinbegeleiders die duizenden mensen een goeiemorgen wensen, treinbestuurders die talloze festivalgangers veilig naar een muziekfestival en weer naar huis brengen, werfleiders die meebouwen aan stations van de toekomst, etc. 

Radio, social media, online banners, printadvertenties, affiches, infoschermen in onze treinen.... onmogelijk om ernaast te kijken. 

En jij, maak je ook mee het verschil bij NMBS? Ontdek onze jobs!